Milí přátelé a fanoušci Kréty,
přinášíme vám rady, jak udržovat naše ovoce a zeleninu stále čerstvou, plnou chuti a s maximálními nutričními hodnotami. Proto jsme se rozhodli přinést vám několik zajímavých tipů, které vám pomohou prodloužit šťavnatost a kvalitu našich produktů.
S našimi paprikami získáte nejen výbornou chuť, ale také dostatečnou trvanlivost. Stačí je uchovat ve správných podmínkách, při 8-10°C, a vydrží vám až 15-40 dnů.
Naše křupavé okurky uchovávají svou svěžest při teplotě 10-12°C a zůstanou tak 1-2 týdnů ideálně chutné.
Rajčata, která se jenom rozplývají v ústech! S našimi rajčaty uchovávanými při optimální teplotě 12-14°C , si můžete užít jejich šťavnatou chuť a svěžest až po dobu 10-20 dnů.
Brambory, základ mnoha jídel, si zachovají svou strukturu a chuť po dobu 6-8 týdnů při skladování v 13-14°C.
Nejste si jisti, jak správně skladovat své lilky? Žádný strach! Udržujte je při teplotě 8-12°C budou vaše lilky svěží po dobu 1-2 týdnů. S našimi lilky se nemusíte bát o ztrátu jejich čerstvosti.
Jak udržet naše avokádo déle, aby bylo pořád chutné a výživné? Pokud avokádo bude uchováno při teplotě 5-8°C, udrží svou strukturu a chuť po dobu 3-6 týdnů.
Při skladování při teplotě 2-4°C vydrží svěží pomeranče plné vitamínu C šťavnaté a osvěžující po dobu 2-4 měsíců.
Náš citrón, symbol svěžesti, vám zajistí osvěžující chuť po dobu 2-4 měsíců, pokud jej uchováte při 6-12°C.
Naše grepy si udrží svou ideální hořkost, pokud jsou skladovány při teplotě 12-14°C, a to až po dobu 6-8 týdnů.
Naše sladké mandarinky si udrží svou šťavnatost a plnou chuť po dobu 4-6 týdnů, při teplotě 4-6°C.
Exotické kiwi, známé svou unikátní chutí, si udrží svou ideální konzistenci při teplotě mírně pod bodem mrazu a vydrží vás potěšit 2-4 měsíce.
Naše aromatické limetky vám přinášejí osvěžující chuť po 1,5-2 měsíce, když jsou skladovány při 8-10°C.
Naše granátová jablka, plná antioxidantů, si udrží svou šťavnatost a lahodnou chuť po dobu 2-3 měsíců, pokud budou skladována při teplotě 6-7°C.