Zářivá a zdravá pokožka i v létě

Objevte, jak pečovat o svoji kůži v létě a proč je důležité používat krémy. Naučte se tipy pro ochranu a hydrataci pokožky, abyste ji udrželi zdravou a zářivou i během horkých měsíců. Chraňte svou pokožku před slunečním poškozením a prožijte letní dny naplno.

Jak se starat o svoji kůži v létě
Léto je tu a s ním i čas strávený venku, užívání si slunce, dovolené u moře a výlety do přírody. Aby vaše kůže zůstala zdravá a zářivá i během horkých
měsíců, je důležité ji správně chránit a hydratovat. Pojďme se podívat, proč je tak důležité používat krémy, a jak se o svou kůži v létě správně starat.

Ochrana před UV zářením

Sluneční UV záření je hlavní příčinou předčasného stárnutí kůže a může vést k vážným zdravotním problémům, jako je rakovina kůže. Používání opalovacích krémů s vysokým SPF chrání pokožku před škodlivými UV paprsky.

SPF (Sun Protection Factor) udává, jak dlouho vás produkt chrání před spálením od slunce ve srovnání s tím, kdybyste neměli žádnou ochranu. Číslo SPF označuje, kolikrát déle můžete být na slunci, než se pokožka začne červenat. Například SPF 30 znamená, že můžete být na slunci 30krát déle, než kdybyste byli bez ochrany.

Doporučujeme proto používat Kalliston opalovací krém na obličej a tělo s SPF30. Tento krém obsahuje krétský organický olivový olej pro výživu a hydrataci pokožky. Vysoký obsah aloe vera spolu s vitamíny E a F uklidňuje, chrání a zvlhčuje pokožku vystavenou slunci.

Hydratace Kůže

Používejte lehké, hydratační krémy, které neucpávají póry. Hydratujte svou kůži ráno a večer, aby zůstala jemná a pružná. Pijte dostatek vody, aby vaše tělo a kůže zůstaly dobře hydratované.

Vhodným krémem je Kalliston Hydra Active krém na obličej pro suchou a citlivou pleť. Tento přírodní krém obsahuje kyselinu hyaluronovou a avokádový olej, stejně jako olivový a arganový olej a máslo z karité (bambucké máslo), které poskytují hydrataci a ochranu proti oxidativnímu stresu pokožky, což je proces, který může způsobit poškození buněk pokožky a vést k, již zmiňovanému, předčasnému stárnutí.

Uklidňující Péče po Opalování

Po opalování je důležité pokožku uklidnit. Použití chladivého spreje, balzámu nebo gelů po opalování podporuje hojení kůže a dodává potřebné živiny a hydrataci. Aloe vera, vitamín E a další složky urychlují regeneraci buněk a obnovují zdravý vzhled pokožky.

Kalliston chladivý sprej po opalování je osvěžující sprej s aloe, bohatý na vitamíny, enzymy a minerály. Obsahuje extrakty z měsíčku lékařského a heřmánku pro antioxidantový a uklidňující účinek, a alantoin pro regeneraci pokožky.

Kalliston zklidňující krém-gel po opalování s 100% bio aloe je jemný gel z aloe vera, který poskytuje pokožce uklidňující účinky a hydrataci po vystavení slunci. Obsahuje zelený čaj, granátové jablko a olivové listy, které chrání pokožku před poškozujícími volnými radikály.

Kalliston balzám po opalování na obličej a tělo z aloe pečuje o pleť s vysokým obsahem aloe vera pro hydrataci a ochranu před oxidativním stresem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou pro zvýšení elasticity pokožky
a másla pro vyživování.

kremy (1)

Tip na přirozené opálení bez sluníčka

Pokud chcete dosáhnout přirozeného opálení bez sluníčka, vyzkoušejte Kalliston rychloopalovací olej s vůní čokolády. Tento olej pro rychlé zhnědnutí s čokoládovou vůní poskytuje rychlé a přirozené opálení. Obsahuje krétský organický olivový olej, který vyživuje pokožku a zanechává ji jemnou a hedvábnou. Příjemné čokoládové aroma dodává pokožce svůdnou a příjemnou vůni, zatímco extrakt z aloe vera pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

Užijte si letní dny naplno a chraňte svou pokožku před slunečním poškozením. S našimi tipy a produkty bude vaše kůže zdravá, hydratovaná a zářivá po celé léto!